Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-content/themes/dfd-native/inc/actions.php on line 204
PrevHoge Schuttersonderscheiding voor Hub Beckers Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 389 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 404

Deken- & Donateursschieten

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, organiseert St. Nicolaas Heythuysen weer het welbekende en altijd gezellige Deken- & Donateurschieten. Iedereen kan meedoen aan deze laagdrempelige schietwedstrijden, ervaring of talent is geen vereiste!

Wie weet kroon jij je wel tot Schuttersdeken 2018 of sleept jouw drietal een mooie prijs in de wacht! We beginnen rond de klok van 14:30 uur, later aansluiten is tevens mogelijk! Voor deelname aan de schietactiviteiten is een geldig legitimatiebewijs verplicht!

Daarnaast organiseren we in samenwerking met Kindervakantiewerk Heythuysen weer een leuk spellencircuit op het naastgelegen evenemententerrein, de spellen beginnen rond de klok van 14:45 uur!

Kom dus op Koningsdag naar het schutterslokaal op het evenemententerrein voor een gezellige en actieve dag voor jong en oud!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.nicolaasheythuysen.nl/nico/wp-content/uploads/2017/04/banner-nico-2.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 305px;}