PrevHerman Peeters koning 2018; Fabiƫnne Janssen jeugdkoninginNextDeken- & Donateursschieten Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 389 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 404

Hoge Schuttersonderscheiding voor Hub Beckers

Zondag 21 januari was een bijzondere dag voor Hub Beckers en Schutterij St. Nicolaas Heythuysen. Op deze dag werd dhr. Beckers, erelid van Schutterij St. Nicolaas, opgenomen als schutbroeder in de Orde van de Rode Leeuw tijdens de hierbij behorende plechtigheid te Bocholt (B).

De Orde van de Rode Leeuw is een broederschap opgericht in 1979 met als doel leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Oud Limburgse Schuttersfederatie en die zich op bijzondere wijze voor het schutterswezen in beide Limburgen hebben ingezet te onderscheiden. Aan die kwalificatie voldoet Hub Beckers glansrijk, zo was hij gedurende maar liefst 27 jaar bestuurslid en secretaris van Schutterij St. Nicolaas Heythuysen en daarnaast al vele jaren lang zeer actief als bestuurslid van de schuttersbond Eendracht Maakt Macht. Vanwege deze grote bijdrage aan het Limburgse schutterswezen is aan dhr. Beckers deze bijzondere schutterseer toegewezen.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.nicolaasheythuysen.nl/nico/wp-content/uploads/2017/04/banner-nico-2.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 305px;}