Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-content/themes/dfd-native/inc/actions.php on line 204
PrevPierre Beijes overledenNextFeestweekend 17 en 18 juni Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 389 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 404

Succes voor Daphne en Sander Goltstein in Leuken-Weert

Op zondag 11 december organiseerde St. Job Leuken-Weert het solistenconcours om de Gerrie Schroën Wisseltrofee. Namens onze vereniging namen hier zes solisten aan deel.

Dennis Nies, Tim Nies en Daphne Goltstein namen het tegen elkaar op in de categorie blaasinstrumenten boven de 14 jaar. Daphne mag met tevredenheid terugkijken op deze onderlinge strijd, want zij won met haar optreden de beker in de categorie.

Ook voor Sander Goltstein was er een beker, in de categorie slagwerk boven 14 jaar. Ook voor Sander was het dus een geslaagde test voor het bondssolistenconcours in Januari 2017.

In de categorie blaasinstrumenten onder de 14 jaar leverde Britt van de Winkel een prima optreden af en in de categorie slagwerk onder de 14 jaar zette debutant Floris van den Berg ook een verdienstelijk en enthousiast optreden neer.

De wisseltrofee ging naar een tweetal solisten uit Leuken-Weert, maar alle solisten uit Heythuysen mogen trots zijn op hun optreden. Proficiat allen!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.nicolaasheythuysen.nl/nico/wp-content/uploads/2017/04/banner-nico-2.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 305px;}