PrevSucces voor Daphne en Sander Goltstein in Leuken-WeertNextHerman Peeters koning 2018; Fabiƫnne Janssen jeugdkoningin Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 389 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 404

Feestweekend 17 en 18 juni

BazingaHet aftellen is begonnen! Aftellen voor het Oud Limburgs Schuttersfeest op zondag 2 juli, maar zeker ook voor het schuttersweekend in Heythuysen op zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Deze twee dagen staat het schuttersterrein in Heythuysen bol van Limburgse traditie en gezelligheid!

Op zaterdag 17 juni organiseert Schutterij St. Nicolaas Heythuysen de schietwedstrijd om de Leudalbeker; een spannende strijd tussen alle schutterijen uit de gemeente Leudal.

Tegelijkertijd is er voor alle jeugd van 8 t/m 14 jaar een leuke windbukscompetitie met mooie prijzen, ook de niet geoefende aspirant schutters kunnen hieraan deelnemen! Oefenen voor de jeugd is vanaf 14:30 uur, vanaf 15:30 uur begint de strijd om de Leudalbeker.

Op zaterdagavond zet de gerenommeerde coverband Bazinga! de feesttent op zijn kop. Met hun zeer uitgebreide repertoire en jarenlange podiumervaring (voorheen bekend als V-Male) staan ze garant voor een waanzinnig feest. De entree voor deze feestavond bedraagt slechts 5 euro.

Op zondag 18 juni is het tenslotte tijd voor het bondsschuttersfeest van de schuttersbond Eendracht Maakt Macht. Maar liefst 24 schutterijen binden de strijd met elkaar aan onder de schietboom en natuurlijk ook bij de vele muziek- en beoordelingswedstrijden, zoals de beoordelingswedstrijd van de mooiste koningsparen! De schietwedstrijden zullen worden verschoten op mobiele kogelvangers, een primeur in de regio! De opening van dit feest begint om 13:15 uur, vanaf 13:30 uur trekken de schutterijen in optocht door Heythuysen.
De optocht vertrekt vanaf de atletiekbaan en loopt via de Sportlaan, Gildelaan, St. Antoniusstraat, Janssen van Sonlaan, Dr. Poelslaan, Tienderweg en Arevenlaan weer terug naar het evenemententerrein.

Toegang is de gehele zondag gratis!
Het feestterrein is gelegen op het evenemententerrein Molenhoek.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.nicolaasheythuysen.nl/nico/wp-content/uploads/2017/04/banner-nico-2.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 305px;}