Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-content/themes/dfd-native/inc/actions.php on line 204
PrevFeestweekend 17 en 18 juniNextHoge Schuttersonderscheiding voor Hub Beckers Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 389 Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /data/www/nicolaasheythuysen.nl/www/nico/wp-includes/link-template.php on line 404

Herman Peeters koning 2018; Fabiënne Janssen jeugdkoningin

Op zondag 1 oktober werd het schietseizoen afgesloten met het traditionele koningsschieten. De weergoden waren ons deze dag gunstig gezind, waardoor het een mooie dag kon worden. Ook dit jaar werd de dag afgetrapt met een gezellige en smakelijke brunch, waarna het koningspaar 2017, Henk Janssen en Jeanine Beckers – Lemmen, kon worden opgehaald onder begeleiding van het trompetterkorps.

Na terugkomst bij de Sjöttehook kon de strijd beginnen; deze werd het eerst beslist bij de jeugd waar Fabiënne Janssen het beslissende schot loste en zich jeugdkoningin 2018 mag noemen. De grotere vogel hield het iets langer vol, maar na 104 schoten was het Herman Peeters die de titel op zijn naam schreef. Herman zal in 2018 als koningspaar uittreden samen met zijn schoondochter Patty Peeters – Severin. De dag werd nog afgesloten met een gezellig samenzijn; onze felicitaties gaan natuurlijk naar Herman en Fabiënne!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://www.nicolaasheythuysen.nl/nico/wp-content/uploads/2017/04/banner-nico-2.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 305px;}